Als je zwanger bent of je hebt net een kindje gekregen, komt er veel op je af. Aanstaande en ‘pasgeboren’ ouders hebben vaak veel vragen. ‘Heb ik wel de juiste spulletjes? Hoe verloopt de ontwikkeling van mijn kindje?’ Het antwoord op deze vragen …

 

De Prénatal app draait om persoonlijke aandacht en praktisch advies. Je ontvangt bijvoorbeeld iedere week handige tips over de babyuitzet. In de baby- en mamachecklist houd je gemakkelijk bij wat er nog geregeld moet worden. Kinderwagen? Musthaves voor de luiertas? Kraamzorg? De Prénatal app vertelt hoe en wanneer.
Naast handige tips vind je in de Prénatal app ook waardevolle informatie over de groei van je baby. De zwangerschapskalender vertelt op basis van de uitgerekende datum wat de gemiddelde lengte en gewicht van je kindje is. En met de nieuwe babykalender volg je nu ook de ontwikkeling van je kindje vanaf de kraamweek tot de eerste verjaardag.

Tot slot heeft Prénatal, naast de (folder)aanbiedingen die in de app te vinden zijn, speciale acties voor app-gebruikers. Met de store locator vinden de aanstaande ouders gemakkelijk een Prénatal winkel. Geen zin om de deur uit te gaan? De app is gelinkt aan prenatal.nl, waar mama en papa 24/7 kunnen shoppen vanaf de bank.

Gratis te downloaden voor iOS en Android in de App Store & Google Play Store.