Het inrichten van de babykamer is een hele klus. Je hebt veel nieuwe spullen nodig, zeker als je je eerste kindje verwacht. Als de kamer klaar is met meubels, kleuren en decoratie heb je nog één ding nodig om het echt af te maken: een babyfoon!

Het inrichten van de babykamer is een hele klus. Je hebt veel nieuwe spullen nodig, zeker als je je eerste kindje verwacht. Als de kamer klaar is met meubels, kleuren en decoratie heb je nog één ding nodig om het echt af te maken: een babyfoon! Als je kleintje in bedje ligt heb je tijd voor jezelf en je partner. Met een babyfoon kun je de kinderkamer op afstand toch in de gaten houden. Zo krijg je geruststelling en kun je toch direct gaan kijken als je kindje gaat huilen.

Alecto baby maakt al 45 jaar elektronische baby producten en is gespecialiseerd in babyfoons. Wat je wensen zijn of woonsituatie ook is, Alecto baby heeft er altijd eentje die bij je past. Audio babyfoons, babyfoons met extra groot bereik of de populaire babyfoons met camera. Je kunt zien wat je kindje doet en beter beslissen of je naar de babykamer loopt.

Onze meest geavanceerde babyfoon met camera is de DVM-750. Deze alles-in-één babyfoon heeft een beweegbare camera, 9 cm touchscreen, sterrenhemel projector en nachtlampje. Allemaal op afstand te bedienen. De DVM-750 is ook uitbreidbaar. Meer kindjes? Meer camera’s!

Benieuwd naar onze babyfoons? www.alectobaby.nl